Udes kod Bubanj Potoka: Četiri osobe povređene, među kojima i dva dečaka

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Bubanj Potoka: Četiri osobe povređene, među kojima i dva dečaka

Muškarac star 42 godine zadobio je povrede glave i grudnog koša, a žena stara, takođe, 42 godine povrede glave, grudnog koša i podlaktice, rekla je Macura.
Tom prilikom dečak uzrasta četiri godine zadobio je povrede glave i stomaka, a šestogodišnji dečak povredu i razderotinu potkolenice i razderotinus sake, istakla je Macura.
Sve četiri povređene osobe prevezene u beogradski Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.
Udes se dogodio na mestu koje je udaljeno jedan kilometar od Bubanj Potoka u pravcu prema Nišu, dodala je Macura.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Beograd: Četvoro povređenih u udesu, među kojima i dva dečaka

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2013

BEOGRAD - Četiri osobe, među kojima i dva dečaka, povređene su u udesu koji se dogodio jutros nešto pre 09.00 časova nedaleko od Bubanj Potoka, kada su se prevrnula kola stranih registarskih oznaka, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac star 42 godine zadobio je povrede glave...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.