Udes autobusa sa đacima iz Sarajeva u Italiji, ima mrtvih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes autobusa sa đacima iz Sarajeva u Italiji, ima mrtvih (FOTO)

Vraćali se iz Španije sa ekskurzije

Neimenovani vozač je poginuo, a najmanje 16 osoba je lakše povređeno jutros u Italiji u sudaru kamiona i autobusa koji je provozio srednjoškolce iz BiH.

Pročitajte i:

Sudar se dogodio u okolini Breše, a jedan od vozača autobusa, inače iz Kiseljaka, podlegao je povredama. Italijanski mediji prenose da se sudar dogodio na autoputu A21 Torino - Breša koji je posle nesreće zatvoren za saobraćaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Najmanje 16 osoba je povređeno, od kojih je jedna sa teškim telesnim povredama, a svi su prevezeni u najbližu bolnicu Manerbio, ali je, kako se navodi, naknadno ustavnovljeno da su svi nastavnici i učenici zdravi i van životne opasnosti i nakon pregleda su prebačeni u obližnji hotel.

U BiH se vraćaju u subotu.

#ULTIMORA A21: Bus con a bordo studenti bosniaci tampona un camion all'altezza di Manerbio in direzione Brescia: 1 morto e 17 feriti, la vittima è l'autista del pullman pic.twitter.com/0eSy8yNP0S https://t.co/0eSy8yNP0S

— Il Missile News (@IlMissileNews) September 14, 2018

Reč je o srednjoškolcima iz Istočnog Sarajeva, odnosno Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža, koji su se vraćali sa ekskurzije u Španiji. U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo 36 dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.