Udelite britanskoj kraljici

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2011, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udelite britanskoj kraljici

Edgar Askelovic (23), umetnik iz Birmingema, napravio je skulpturu britanske kraljice Elizabete Druge u prirodnoj veličini koja "prosi" u centru grada. Kaže da je skulpturu kraljice - prosjakinje napravio "iz šale", ali i kako bi skrenuo pažnju na svetsku ekonomsku krizu.

- Interesantno je da je za pola sata zaradila više nego ja za sat na mom starom radnom mestu - rekao je Askelovic, momak poreklom iz Litvanije.

- Mene su na starom poslu plaćali pet i po funti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po satu, a ona je zarađivala 12 za isto vreme. Ljudi su mislili da je to zaista kraljica, prilazili su joj i dodirivali je, a policajci su prišli skulpturi kako bi se uverili da nije podmetnuta bomba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.