Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, pripadnik novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, uhapšen je danas na Banjici.

Više o Grujovićevom hapšenju možete pročitati OVDE.

Potražnja za medicinskim radnicima iz Srbije koji bi radili u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otišla je korak dalje – lanci staračkih domova sada dele promotivni materijal srednjoškolcima.

Nakon  što je pre tri dana profesionalni vozač na svom Fejsbuk profilu druge vozače upozorio na “drumske razbojnike“, u komentarima na njegovu objavu javilo se na desetine prevarenih. A onda je stigla i pretnja. 

Nemile scene viđene su na Banjici po završetku meča između Rada i Partizana u kome su crno-beli slavili sa 1:0 golom Uroša Đurđevića.

Više informacija o današnjem meču Rada i Partizana pročitajte OVDE.

Danas se održava i finale Kupa Radivoja Koraća koje je donelo i spektakl srpske košarke - večiti derbi i duel između Crvene zvezde i Partizana. Meč je u toku, a situaciju na terenu iz minuta u minut pratite OVDE.

Nakon još jednog fenomenalnog nastupa u “Pinkovim zvezdicama”, Roko Blažević se izdvojio kao veliki favorit za pobedu, a pohvale na račun sjajnog Splićanina stižu sa svih strana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.