Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Za nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Veliki pljusak, crni oblaci, grad, nema šta nije pogodilo Novi Sad danas oko podneva.

Republički Hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za danas i sutra, jer bi Srbiju trebalo da pogode vremenske nepogode, praćene pljuskovima i gradom.

Više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << o vremenskoj prognozi pročitajte OVDE.

Devojčica Safi Rouz Rusos (8) je najmlađa žrtva masakra u Mančesteru. Njeno telo pronađeno je nakon ogromne potrage u kojoj je učestvovalo na stotine ljudi.

Krvavi koncert u Velikoj Britaniji! Prema poslednjim informacijama 22 osobe su poginule, a 59 ljudi, među kojima 12 dece, povređeno je tokom sinoćnjeg koncerta američke pop pevačice Arijane Grande u Mančesteru.

U foajeu Arene u tom gradu odjeknula je eksplozija, a nakon toga nastao je pravi stampedo. Prema svedočenjima očevidaca, krvi i delova ljudskih tela bilo je svuda.

Više o tragediji pročitajte OVDE.

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su spektakl u Gračanici, gde su odigrali prijateljski meč.

Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je od 14.00 časova da počnu prijateljski meč sa Gračanicom, ali su administrativni prelaz Merdare prešli tek oko 13.10 minuta.

Više o incidentu pročitajte OVDE.

Legendarni glumac Rodžer Mur, koji je svojevremeno glumio agenta 007 Džejmsa Bonda, preminuo je u 90. godini. Ovu vest potvrdili su članovi njegove porodice, koji su se oglasili na Tviteru.

Glumica Eva Ras je poznata po tome što nema dlake na jeziku, a ovoga puta je iskritikovala Emira Kusturicu i njegove poslednje filmove.

Njenu izjavu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.