Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Novim zakonom o postupcima biomedicinski potpomognute oplođenje predviđeno je osnivanje banke reproduktivnih ćelija i tkiva, kao i čuvanje embriona, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Umesto lepog proleća, u Srbiji se pojavila neka kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jeseni i zime, pa je tako produžena grejna sezona, a na sve to, mnogi se žale da im je hladno i da ne mogu da se zagreju. Kao što je praksa pokazala dosad, obično kad je hladno vreme produženo, računi za struju su uvećani – građani se dogrevaju, a kad dođe račun – usledi šok!

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Nesvakidašnja prevara u Obrenovcu digla je na noge celu Srbiju, a tim povodom javila nam se kasirka Marija D. iz Niša. Ona tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu pokazivale da neko krade. Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili da on nije lopov. Ono što se u nastavku izdešavalo, šokiralo je sve radnike dotične prodavnice.

U stravičnoj nesreći u selu Glogovica kod Aleksinca, stradala je Marijana Petrović (46) i njen šesnaestogodišnji sin D. M. Očevici su za Telegraf ispričali kako je došlo do tragedije, a njihove potresne reči nadvile su vveo tuge nad ovo selo.

Više o ovoj nesreći možete pročitati OVDE.

Književnica Kejt Imbah analizirala je sve fotografije koje je Melanija Tramp objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, kako bi zaključila kako zaista izgleda život prve dame Amerike.

Dečiji pisac i zvezda kultne emisije “Fazoni i fore“, Raša Popov, preminuo je preksinoć u Beogradu. Dočekao je da na poslednji dan vidi svog sina Bojana, koji je doputovao iz Rusije gde živi i radi kao sveštenik.

Više o Raši Popovu pročitajte OVDE.

Starleta Tamara Đurić posle dužeg vremena objavila je selfi, i to iz bolničkog kreveta, budući da je već nekoliko dana na VMA.

Pevačica Zlata Petrović gošća je novog izdanja emisije “Magazin in” kod Sanje Marinković, a glavna tema bila je predstojeća svadba njenog bivšeg muža, voditelja Zorana Pejića Peje i njegove 20 godina mlađe verenice Dragane Kačavende.

Više o emisiji pročitajte OVDE.

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nije uspeo da se plasira u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od Belgijanca Davida Gofana 6:2, 3:6, 7:5. Meč je trajao više od o dva i po sata, a Belgijanac je sada smanjio međusobni skor na 5:1.

Košarkaši Spartaka bili su domaćini Crvenoj zvezdi na startu KLS i nisu se najbolje proveli – 54:89.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.