Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Priča lepe Pančevke, Nataše Babić, koja radi kao stjuardesa već godinu dana izazvala je burne reakcije javnosti. Naime, većina komentara na njen naćin života ostavlja utisak kao da su ljudi ljubomorni.

Blizanci Milan i Neda Pavlović (18) koji su 2. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << aprila poginuli u kući svoje tetke Ivane Cvetanović prilikom eksplozije plina, sahranjeni su zajedno danas na niškom Novom groblju.

Srbi najviše kupuju nove delove za automobile, ali smatraju i da polovni nisu ništa lošiji od novih, posebno zato što su jeftiniji. Retko idu u ovlašćene servise, više veruju proverenim majstorima. Više o navikama Srba prilikom kupovine delova za automobile saznajte OVDE.

Apelacioni sud u Beogradu preinačio je presudu kojom je Milan Krasić (29) iz navijačke grupe “Alkatraz” bio oslobođen optužbi i osudio ga na 15 godina zatvora zbog ubistva Ivana Perovića (20) pripadnika navijačke grupe “Zabranjeni” 22. oktobra 2011. godine na Novom Beogradu.

Na strmoj i nepristupačnoj steni na desnoj obali Dunava, uzdiže se Golubačka tvrđava sa deset kula i dve velike kolske kapije. Ona vekovima živi svoj poseban život kroz mitove, priče i legende.

Borbeni avion F-16 srušio se 3,2 km južno od vazduhoplovne baze Endruz kod Vašingtona. Više o tome čitajte OVDE

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 2:1 u veoma dramatičnoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije! Više o ovoj utakmici čitajte OVDE.

Tokom utakmice između Nju Orleansa i Denvera, reporterka klupske televizije Nagetsa je na tribinama intervjuisala gledaoca za kog je mislila da drži srpsku zastavu i da je navijač Nikole Jokića.

Većina pesama Džeja Ramadanovskoh iza sebe ima i emotivnu i istinitu priču, a jedan od njegovih najvećih hitova krije posebno zanimljivu priču.

Željko Šašić jedva progovorio o odnosu sa ćerkom Sofijom. Šta je otkrio saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.