Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Danas je navršeno 14 godina od ubistva prvog demokratskog premijera Srbije, Zorana Đinđića. Porodica, rukovodstvo Demokratske stranke, zajedno sa članovima, prijateljima i poštovaocima položili su vence na njegov grob u Aleji velikana. Opširnije čitajte OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Nesvakidašnja nesreća u Nakovu, u kojem je od strujnog udara u kupatilu poginula Jovana Jočić (27) ostavila je meštane u šoku koji još ne mogu da veruju da je mladi život njihove meštanke ugašen.

Ministar odbrane Zoran Ðorđević izjavio je da u Srbiji neće biti vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, navodeći da bi to državu skupo koštalo.

U fabrici namenske industrije u Velikoj Plani danas je predstavljeno oklopno vozilo “Miloš”, a pomoćnik direktora Jugoimport SDPR Aleksandar Lijaković istakao je da je to moderno vozilo, sa velikom pokretljivošću i visokim stepenom zaštite. Opširnije čitajte OVDE.

Pored glavnih nagrada u nagradnoj igri “Uzmi Račun i pobedi” izvučena je još 161 nagrada. Podeljena su putovanja, životno osiguranje, bela tehnika, laptopovi, telefoni, televizori, tableti, blenderi i vaučeri od po 20.000 dinara za kupovinu u prodajnim objektima GOMEX-a. Ovo je spisak svih dobitnika:

Slavonska sela puna su kuća koje propadaju, a koje niko ne želi, pa čak ni sami naslednici nekretnina. Opširnije čitajte OVDE.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je međunarodne organizacije da uvedu sankcije Holandiji, nastavljajući sporenja vezana za političku kampanju koju Ankara sprovodi među turskim imigrantima u Evropi. Opširnije čitajte OVDE.

Ovde se godinama smejao Dragan Nikolić: Sada su tu suze prijatelja, slika na zidu i jedna stolica koja je uvek prazna...

Fudbaleri Zvezde savladali su Javor na Marakani sa 3:0 u 26. kolu Superlige i tako zadržali šest bodova prednosti na tabeli u odnosu na Partizan, koji je nešto ranije savladao Mladost na gostovanju u Lučanima rezultatom 2:0. Opširnije čitajte OVDE.

Srpski MMA borac Darko Stošić odbranio je titulu savladavši Emila Zaharijeva na spektaklu u Atini. Opširnije čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.