Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 04.Mar.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Sarajevska policija istražuje okolnosti pod kojima je došlo do smrti Nedžade Seferović (42) iz ilidžanskog naselja Blažuj, koja je jutros u Domu zdravlja na Ilidži podlegla povredama koje je zadobila kad joj je pucano u stomak.

Ugledni britanski vojni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << portal “Džejns” predstavio je srpsko oklopno vozilo “Lazar 3″ ističući njegovu snažnu čeličnu šasiju, pogon na svih osam točkova kao i sofisticiranu modularnu balističku zaštitu.

Nešto pre 14 h na Ibarskoj magistrali dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su, kako nezvanično saznajemo, tri osobe povređene.

Tog kobnog dana je otišao na posao u sedam ujutru. Izašao je sa posla kako bi otišao na sahranu kod kumovske rodbine – počinje svoju priču Gordana Miljković, sestra pirotehničara Željka Nikolića, jednog od trojice nestalih čija su tela, nekoliko dana nakon eksplozije u Tehničko remontnom zavodu u Kragujevcu, izvučena ispod ruševina.

Gotovo da ne postoji osoba u Zrenjaninu koja bar jednom na ulicama tog grada nije srela simpatičnog mladića Kenana Arifi i bila ponuđena da kupi sunđer ili čarape.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u finalu braniće evropsku titulu u skoku u dalj na dvoranskom šampionatu u Beogradu. Fantastičnim skokom od 7,03 metra ostvarila je rezultat koji je priželjkivala pre takmičenja. Više o tome pročitajte OVDE.

Loš fudbal, još gore sudije – na kraju, u 153. odmeravanju snaga Zvezde i Partizana, nerešeno, 1:1 (1:0)! Crveno-beli su poveli u 34. minutu neregularnim golom Gelora Kange, a izjednačio je Uroš Đurđević tri minuta pre kraja.

Jasno je kao dan da je Zvezda postigla neregularan gol u prvom poluvremenu. Ono što mnogo više bi trebalo da zabrine svakog navijača u Srbiji jesu ljudi koji sude najveću utakmicu.

Glumac Deni Masterson (40) koji se proslavio ulogom Stivena Hajda u seriji “Vesele sedamdesete”, optužen je za tri silovanja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.