Udarite dlanom o dlan i ženi spada grudnjak!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarite dlanom o dlan i ženi spada grudnjak!

Američki inovator Rendi Sarafan učinio je veliku uslugu muškarcima koji muku muče dok otkopčavaju grudnjak svoje drage. Rendi je izmislio grudnjak koji se skida tako što samo pljesnete dlanom o dlan.

Grudnjak koji se skida kada pljesnete dlavnovima je samo jedna od 62 inovacije Amerikanca, koji radi na projektu kreiranja stvari od delova pokvarenih računara.

Na ideju za ovakav grudnjak Sarafan je došao pošto je pročitao tekst o neobičnom rublju koje se prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Siriji, kao što su gaćice koje sviraju.

"Mi na Zapadu mogli bismo naučiti nekoliko stvari od ljudi u Siriji pogotovo o elektronskom rublju", rekao je pronalazač iz San Franciska, prenose američki mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.