Udario dedu s dve unuke na pesackom prelazu

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario dedu s dve unuke na pesackom prelazu

Posle nesreće devojčice Sofija (9) i Teodora (14) su hitno prevezene na "Institut za majku i dete"

Danas oko 13.00 časova, Stefan Gavrilović (20) udario je svojom “hondom” Vladimira Danilovića (77) koji je u tom trenutku bio na pešačkom prelazu sa svojim unukama Sofijom (9) i Teodorom (14), u Ulici Marije Bursać u Zemunu.

Prema navodima “Blica” povređeni su prevezeni u bolnicu – Vladimir u KBC Zemun, a devojčice na “Institut za majku i dete”.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZEMUN: Mladić motorom udario dedu sa unukama!

Izvor: NaDlanu.com, 31.Dec.2014

Stefan Gavrilović udario je motorom Vladimira Danilovića koji je sa unukama bio na pešačkom prelazu u Ulici Marije Bursać. Povređeni su prevezeni u bolnicu..Stefan Gavrilović (20) udario je svojom "hondom" Vladimira Danilovića (77) koji je u tom trenutku bio na pešačkom prelazu sa svojim unukama...

Nastavak na NaDlanu.com...

Udario dedu s dve unuke na pešačkom prelazu!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2014

Posle nesreće devojčice Sofija (9) i Teodora (14) su hitno prevezene na "Institut za majku i dete"..Danas oko 13.00 časova, Stefan Gavrilović (20) udario je svojom “hondom” Vladimira Danilovića (77) koji je u tom trenutku bio na pešačkom prelazu sa svojim unukama Sofijom (9) i Teodorom (14),...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.