Udario dečaka automobilom i pobegao

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario dečaka automobilom i pobegao

Novosađanin za koga policija sumnja da je u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, sam se jutros prijavio policiji, saopšteno je danas.

Foto: foto ilustracija: MONDO

Dečak je povređen sinoć dok je propisno, na zeleno svetlo, prelazio ulicu, a na njega je naleteo automobil koji je prošao kroz crveno.

Vozač je potom izašao iz kola i pobegao, a da nije pružio pomoć povređenom dečaku, navela je policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U prostorijama Policijske uprave alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni vozač ima 0,15 promila alkohola u organizmu.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja i za nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vozač "juga" bio pijan kada je udario dečaka na pešačkom

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

Novosađanin za koga se sumnja da je sinoć u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić", jutros se predao policiji...Dečak je povređen u trenutku kada je na zeleno svetlo prelazio ulicu, a na njega je naleteo plavi "jugo" koji je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.