Udala se za čoveka svojih snova i zatrudnela, a onda su saznali ŠOKANTNU ISTINU: Nije znala da joj je muž zapravo - ROĐAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 18:46

Udala se za čoveka svojih snova i zatrudnela, a onda su saznali ŠOKANTNU ISTINU: Nije znala da joj je muž zapravo - ROĐAK

Marsela (42) i Tag Hil iz Amerike, shvatili su da su u rodu tek nakon što su saznali da čekaju bebu.

Supružnici su istraživali porodična stabla kako bi pronašli savršeno ime za svoje buduće dete, a onda su shvatili da imaju istu čukunbaku.

Nakon prvobitnog šoka, kako kažu, danas im je to smešno.

"Slučajno sam se udala za rođaka", ispričala je Marsela svoju priču u TikTok videu i dodala: "Sedeli smo svako za svojim laptopom i gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodična stabla. Kada sam pogledala njegovo, mislila sam da je ostao ulogovan u mom, ali ubrzo smo shvatili da su ista", rekla je Marsela.

Marsela i Tag su rođaci u trećem kolenu, što su im potvrdili njegov deda i njegova baka, koji su rođaci u prvom kolenu i zajedno su odrasli. Par se odmah zabrinuo za zdravlje svoje nerođene ćerke, ali kad su utvrdili da nema rizika, odlučili da joj daju ime po zajedničkoj praprabaki, Meri Džejn Dolar.

- Kada smo prestali da se brinemo, sve nam je postalo jako čudno i smešno - priznala je ona.

Marsela objašnjava da je najzanimljivije kad idu na porodična okupljanja, jer onda to bude jedan velika porodica, pošto budu pristuni svi rođaci sa obe strane.

- Na jednom takvom druženju je moj ujak napravio kviz o precima naše porodice, a za jedan od odgovora sam rekla da je to i pradeta mog muža - našalila se Marsela.

Par se našalio da je njihova veza uvek bila čudna, ali su sada stvorili dodatni sloj ludila.

- Spojili smo se tako što smo oboje bili razočarani u svet. Kad smo saznali da imamo zajedničku porodičnu istoriju, nekako se sve posložilo i sada imamo osećaj celine - zaključila je Marsela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.