Udala se Klunijeva bivša devojka!

Izvor: Kurir, 09.Mar.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Klunijeva bivša devojka!

Stejsi i Džared venčali su se u Meksiku, a kako kaže, za nju je brak vrhunac ljubavi i prijateljstva između dve oosobe

Stejsi Kimbler, nekadašnja rvačica i devojka Džordža Klunija se udala. Ona i Džared Pobre venčali su se u Meksiku.

Stejsi je sa sadašnjim mužem počela da se zabavlja samo mesec dana nakon raskida sa Klunijem. O razlozima za razlaz sa holivudskim zavodnikom se puno citiralo, od toga da Kluni nije želeo da se ženi i ima decu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pa do toga da je on zamerao Stejsi što sve svoje slobodno vreme provodi vežbajući. Kako bilo, ona ga je proebolela i kaže da je sada vrlo srećna.

"Brak je vrhunac ljubavi i prijateljstva između dve osobe. To je momenat kada sve svoje poverenje i veru usmerite ka jednoj osobi i ne možete a da ne mislite da je on vaša srpdna duša", ispričala je Stejsi za magazin "People" o svom venčanju sa biznismenom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.