Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Emili Ratajkovski

Manekenka Emili Ratajkovski objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa nepoznatim muškarcem i u opisu stavila dva prstena.

Odmah su uslijedili komentari da li se ova ljepotica zaista udala, a ona je za Vogue potvrdila da jeste.

Njen izabranik je, kako piše Vogue, Sebastijan Bir-Meklard glumac i reditelj koji je najpoznatiji po filmu “Good time” sa Robertom Patisonom u glavnoj ulozi.

On i Ratajkovski su u posljednjih nekoliko mjeseci nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << puta zajedno viđeni u javnosti, ali nije poznato koliko dugo su u vezi.

Sudeći prema fotografiji sa Instagrama, Emili je odlučila bude nekonvencionalna mlada, odnosno da ne nosi bijelu vjenčanicu već odjelo u boji senfa i veliki crni šešir.

ny

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 23, 2018 at 1:32pm PST

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.