Učiteljici iz Banovaca iz groba izvadili glavu, kostur razbacali, sa lobanje se vijorila kosa: Iza bizarne priče stoje još jeziviji motivi (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učiteljici iz Banovaca iz groba izvadili glavu, kostur razbacali, sa lobanje se vijorila kosa: Iza bizarne priče stoje još jeziviji motivi (VIDEO)

Bizaran slučaj otkriven je 3. novembra na groblju u Starim Banovcima, kada su radnici JP "Čistoća" u popodnevnim satima obilazili grobove Grob učiteljice Dragice Kristić (71) iz Starih Banovaca pronađen je otkopan s razbacanim delovima kostura, dok je njena glava izvučena i položena pored nadgrobne ploče!Utvrđuje se da li je reč o sektaškom obredu ili pokušaju pljačke, budući da kolaju priče da je starica sahranjena sa nakitom.Bizaran slučaj otkriven je 3. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na groblju u Starim Banovcima, kada su radnici JP "Čistoća" u popodnevnim satima obilazili grobove i ugledali pomerenu nadgrobnu ploču.Kada su prišli ugledali su mučan i šokantan prizor.- Grob je bio otkopan najviše u prednjem delu, gde se nalazila glava pokojnice. Pored rupe i raskopane zemlje razbacane po strani, pronađeni su ostaci sanduka, delovi kostura i lobanja sa kosom. Lobanja je bila položena pored grobnog mesta, a krst je nestao i još nije pronađen. Nadgrobna ploča je bila pomerena, pa se sumnja da je učestvovalo više osoba, jer je jako teška - navodi izvor.Navodno, porodica je demantovala da je starica sahranjena sa nakitom ili bilo kakvim dragocenostima.Posle dolaska policije i uviđaja, pogrebnici su vratili delove kostura u grob.Bilo je slučajeva skrnavljenja spomen ploča i grobnih mesta, ali otkopavanje tela pokojnika se ne pamti u ovom delu Srema.Razloge i počinioce ovog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OTKOPALI HUMKU I IZVADILI LOBANJU Dve osobe uhapšene zbog skrnavljenja groba u Starim Banovcima

Izvor: Blic, 06.Dec.2019

Dve osobe uhapšene su popodne i sumnjiče se da su u noći između utorka i srede otkopale grob učiteljice Dragice Kristić u Starim Banovcima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.