Učetvorostručen broj putnika na stanici Vukov spomenik

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2011, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učetvorostručen broj putnika na stanici Vukov spomenik

BEOGRAD- Za godinu dana, koliko se kreću kompozicije BG voza, broj putnika na stanici Vukov spomenik je učetvorostručen.

Kako je šef stanice Lidija Drobnjak izjavila za list "Pruge", u toku 24 sata, na toj stanici se zaustavi 113 vozova, od kojih 99 pripada "BG vozu", a ostali "Beovozu".

Prema njenim rečima, novim gradskim prevozom, od septembra prošle godine, na novouspostavljenoj liniji Pnačevački most-Novi Beograd saobraćalo je 48 pari vozova, a od polovine aprila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << linija je produžena do Batajnice.

Od početka rekonstrukcije mosta "Gazela", broj putnika na liniji "BG voza" povećan je više od 20 odsto. Radnim danima voz saobraća na svakih 15 minuta, u vremenu od 06 do 09 sati i od 13.30 do 17.30 sati, u vremenu od 09 do 13 .30 i od 17.30 od 20 sati - na pola sata, a od 20. do 22 sata na svakih 45 minuta.

Subotom vozovi idu na svakih pola sata od 06 do 12 sati a ostakom dana i nedeljom na sat vremena.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.