Ucenuju Beograd!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ucenuju Beograd!

Romi naseljeni u Karton sitiju ispod Gazele već mesecima ucenjuju gradske vlasti nanoseći ogromne materijalne gubitke gradu. Planiranu rekonstrukciju mosta sagrađenog pre 35 godina nemoguće je započeti sve dok se romske porodice kojih je svakim danom sve više ne odsele odavde. Od kada je počela priča o dodeli besplatnih kuća za Rome, čija je izgradnja planirana na potezu od Zrenjaniskog puta ka Ovči, nedeljno se broj porodica u Karton sitiju poveća za oko 30 novih, koje dolaze sa zahtevom da i oni dobiju kuću.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Romi ucenjuju grad

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2008

Romi naseljeni u "karton sitiju", ispod "Gazele", već mesecima ucenjuju gradske vlasti nanoseći ogromne materijalne gubitke Beogradu. Od kada je počela priča o dodeli besplatnih kuća za Rome, čija je izgradnja planirana na potezu od Zrenjaninskog puta ka Ovči, svake sedmice broj porodica u "karton...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.