Učenik pretio đacima i profesorima: Poslao sliku pištolja i municije

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 21:43

Učenik pretio đacima i profesorima: Poslao sliku pištolja i municije

Jedan učenik iz Beča pretio je, preko Instagrama, da će da ubije više đaka i nastavnika u jednoj školi u 5. bečkom okrugu, prenosi dnevnik "Hojte".

List navodi da je korisnik instagrama, najverovatnije đak srednje škole, kolegama, uz pretnju poslao sliku pištolja i municije.

Takođe je poslao jednoj osobi i sveobhvatni plan kako planira da sprovede masakr u više razreda škole.

Bečka policija informisana je o pretnji i sprovela pretres škole, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe naložila i nadzor te obrazovne ustanove.

"Mi takve pretnje shvatamo veoma ozbiljno“, saopšteno je iz policije koja radi na utvrđivanju identiteta osumnjičenog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drama u Beču, učenik preko instagrama pretio ubistvom đacima i nastavnicima jedne škole

Izvor: Blic, 08.Maj.2023

Jedan učenik iz Beča pretio je, preko Instagrama, da će da ubije više đaka i nastavnika u jednoj školi u 5. bečkom okrugu, prenosi dnevnik "Hojte". List navodi da je korisnik instagrama, najverovatnije đak srednje škole, kolegama, uz pretnju poslao sliku pištolja i municije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.