Izvor: Danas, 10.Dec.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik pao sa drugog sprata Trgovačke škole

Sedamnaestogodišnji učenik pao je sa drugog sprata Srednje trgovačke škole u Hilandarskoj ulici, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Kako Danas nezvanično saznaje mladić je sam skočio kroz školski prozor i pao na parkirani automobil.

Portparol Hitne Pomoći Nada Macura rekla je za Danas da je poziv primljen u 16.46 sati.

- Ekipa Hitne pomoći koja je pregledala mladića utvrdila je povrede glave i potres mozga, povredu i otok na donjoj vilici. Mladić je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u svesnom stanju, ali nije komunicirao - navela je portparol Hitne pomoći i dodala da je prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima Aleksandre Berić portparola Kliničkog centra Srbije, mladić je primljen na odeljenje Šok sobe A, nema ozbiljnih povreda ali je na opservaciji. Iz MUP-a za Danas navode da se još uvek ispituje urok nesreće.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.