Učenik me proganjao dok nismo imali seks

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Učenik me proganjao dok nismo imali seks"

Atraktivna plavuša Brajana Altis (34), profesorka u jednoj školi u američkoj državi Juta, našla se na optuženičkoj klupi zbog seksa sa svojim učenikom, koji je imao 16 godina.

 

Brajana Altis optužena za trostruko silovanje

 

Međutim, zgodna profesorka ne samo da tvrdi da nije kriva nego i da je je učenik zaveo. "Proganjao me je dok nisam pristala na seks", rekla je ona pred sudom.

 

Brajana je optužena za trostruko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << silovanje i prisilnu sodomiju. Njeni advokati tvrde da je dečak (16) taj koji je do tančina isplanirao kako da je zavede i odvede u krevet kao i da je seks bio s pristankom. Međutim, u ovoj američkoj državi seks sa mlađima od 18 godina krivično je delo.

 

Učenik je policiji ispričao da je s nastavnicom imao odnos tri puta kao i da je bežao sa časova da bi bio s njom. Da bi dokazao verodostojnost svoje priče, policiji je do tančina opisao sve njene tetovaže, ali i unutrašnjost kuće u koju je dolazio posle prvog seks susreta koji se dogodio na parkingu iza crkve.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.