Direktori preduzeća ubuduće na konkursima

Izvor: Beta, 07.Jul.2011, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori preduzeća ubuduće na konkursima

BEOGRAD, 7. jula 2011. (Beta) - Vlada Srbije naložila je u četvrtak ministarstvima u čijim su ingerencijama javna preduzeća da ubuduće raspisuju konkurse za direktore preduzeća.

Šef vladine Kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović je rekao novinarima da je Vlada to odlučila da bi se "depolitizovala" javna preduzeća.

Dodao je da se očekuje da će na čelo javnih preduzeća doći stručnjaci koji će doprineti stabilizaciji i konsolidaciji preduzeća u državnoj svojini. Mijalović je rekao i da Vlada nije odredila rok u kojem bi ti konkursi morali da budu raspisani.

Vlada je odlučila i da Direkcija za robne rezerve otkupi 100.000 tona merkantilne pšenice ovogodišnjeg roda po 20 dinara za kilogram.

Mihajlović je naglasio da će Direkcija pšenicu plaćati u roku od 15 dana od dana dostavljanja dokumentacije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktori javnih preduzeća ubuduće na konkursima

Izvor: Blic, 07.Jul.2011

Beograd - Vlada Srbije naložila je danas ministarstvima u čijim su ingerencijama javna preduzeća da ubuduće raspisuju konkurse za direktore preduzeća. ..Šef vladine Kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović je rekao novinarima da je Vlada to danas odlučila da bi se "depolitizovala"...

Nastavak na Blic...

Direktori javnih preduzeća ubuduće na konkursima

Izvor: EMportal, 07.Jul.2011

Vlada Srbije naložila je danas ministarstvima u čijim su ingerencijama javna preduzeća da ubuduće raspisuju konkurse za direktore preduzeća.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.