Uboden ekserom u stomak radnik Ministarstva pravde

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uboden ekserom u stomak radnik Ministarstva pravde

Nikola S. (25) koji radi u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija u Ministarstva pravde uboden je ekserom u stomak noćas oko dva sata na Kalemegdanu.

"Muškarac, star oko 26 godina na ulazu iz Uzun Mirkove ulice na Kalemegdan zadobio je ubodnu ranu na desnoj strani stomaka, nanetu ekserom, a prevezen je u Urgentni centa", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Okolnosti povređivanja se utvrđuju.

Pored ovog incidenta, jedan muškarac je pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pištoljem.

Muškarac star 23 godine, radnik obezbeđenja kladionice, oko 22.25 časova u razbojništvu u Ulici Stevana Đurđevića na Trošarini, udaren je pištoljem po glavi, rekla je Macura.

On je zadobio razderotinu, modricu i otok na glavi, a prevezen je u Urgntni centar, istakla je portparolka Hitne pomoći.

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 05.25 časova na Starom batajničkom drumu u Ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, povređena je ženska osoba, koju je vojna hitna pomoć, prevezla do KBC Bežanijska Kosa, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 112 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 238 intervencija od kojih 62 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala uzimanje vitamina, doručka, provetravanje prostorija u kojima se boravi i oprez u saobraćaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.