Ubistvo u centru Beograda

Izvor: RTS, 29.Apr.2013, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u centru Beograda

Preminuo muškarac koji je jutros teško ranjen iz vatrenog oružja u Ulici Carice Milice u centru Beograda. Ubistvo se dogodila naočigled brojnih prolaznika.

Muškarac star oko 35 godina preminuo je u Urgentnom centru od posledica teškog ranjavanja iz vatrenog oružja jutros oko 07.05 časova u Ulici Carice Milice u Beogradu, potvrđeno je RTS-u.

Muškarac je imao prostrelne rane glave, grudnog koša, stomaka i podlaktice i zatečen je u teškom stanju, rekla je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hitne pomoći Nada Macura.

Nepoznata osoba je prišla žrtvi sa leđa i ispalila mu hitac iz pištolja u potiljak naočigled prolaznika, a zatim dok je ležao još nekoliko metaka u telo, javlja reporter RTS-a.

Nezvanično saznajemo da je ispaljeno 12 metaka.

Jedan metak je završio u hladnjaku kombija koji je istovarivao hleb u pekaru, a jedan u ulazna vrata pekare preko puta.

Na dva metra od mesta zločina prodavnica ima kamere, pa se policija nada da je sve i snimljeno.

Brojni prolaznici su u panici utrčavali u obližnje lokale.

Nada Macura je rekla da je osoba ranjena iz vatrenog oružja u Ulici Carice Milice ispred broja 11 i da je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U Ulici Carice Milice bio je zatvoren saobraćaj i na licu mesta nadležne ekipe su obavile uviđaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi.

Na lice mesta došao je i jedan džip žandarmerije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac preminuo od posledica ranjavanja

Izvor: Akter, 29.Apr.2013

Muškarac star oko 35 godina, koji je ranjen jutros u 07.05 časova u Ulici Carice Milice 9 u Beogradu iz vatrenog oružja, preminuo je od posledica ranjavanja u Urgentnom centru

Nastavak na Akter...

Ubistvo u centru grada

Izvor: Studio B, 29.Apr.2013

Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, jednog od vođa zemunskog klana, ubijen je jutros u ulici Carice Milice u centru Beograda. Ubica je u pravcu žrtve ispalio petnaest metaka, najverovatnije iz automatskog oružja. ..Prema nezvaničnim saznanjima, jedan muškarac prišao je Bojoviću i ispalio mu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.