Ubistvo u beogradskom naselju Miljakovac

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Dec.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u beogradskom naselju Miljakovac

Muškarac (32) ubijen je jutros oko 2.00 u Ulici Nikole Markovića na Miljakovcu, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

"Policija radi na rasvetljavanju činjenica i okolnosti i traga za počiniocem", rečeno je u MUP-u.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura ranije je kazala da je ta služba kada je stigla na mesto događaja mogla da konstatuje smrt od povreda na glavi pokojnika.

Prema nezvaničnim podacima reč je o porodičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nasilju, u kojem je muškarac usmrtio sadašnjeg partnera svoje bivše supruge. On je imao zabranu prilaska bivšoj supruzi.

U Beogradu su se tokom noći i jutra dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.20 u naselju Galenika muškarac je automobilom udario u stub, ali je odbio lekarsku pomoć.

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 minuta posle ponoći u Beogradskoj ulici u Sremčici.

Jedna osoba lakše je povređena u udesu na Mirijevskom vencu sinoć oko 20.50, a dva muškarca na autoputu za Novi Sad na raskrsnici sa Ugrinomcima u Zemunu.

Hitna pomoć noćas je obavila 128 intervencija, a pomoć su najčešće tražili ljudi sa pšovišenim krvnim pritiskom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.