Ubistvo u Knjaževcu

Izvor: RTS, 09.Jun.2009, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Knjaževcu

Suprug usmrtio svoju suprugu nakon kraće svađe u Centru za socijalni rad "Mihajlo Stupar" u Knjaževcu. Ubica uhapšen i predat istražnim organima.

Dvadesetotrogodišnji S.R. romske nacionalnosti, sa više uboda nožem usmrtio je svoju osamnaestogodišnju suprugu J.D. takođe romske nacionalnosti.

Posle kraće svađe u Centru za socijalni rad "Mihajlo Stupar" u Knjaževcu, zbog starateljstva nad dvogodišnjim detetom, S.R. je sa dvadesetak uboda nožem u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grudi usmrtio  svoju suprugu J.D. i pobegao u nepoznatom pravcu.

Zatečeni radnici su bili šokirani i niko nije mogao da stane na put monstruoznom ubici.

Direktorka Centra za socijalni rad Snežana Nikolić istakla je da je ovaj bračni par odnedavno poznat Centru, ali da njihovo ponašanje ni u kom slučaju nije nagoveštavalo tragičan ishod.

Posle tragičnog događaja S.R. je  bio u bekstvu, ali je brzom intervencijom policije uhapšen i predat istražnim organima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.