Ubistvo turiste na Novom Zelandu, policija traga za ubicom

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo turiste na Novom Zelandu, policija traga za ubicom

Novozelandska policija traga za napadačem koji je rano jutros ubio jednog australijskog turistu na spavanju u severozapadnoj oblasti Vaikato.

Policija je saopštila da je kombi dvoje turista bio parkiran pored puta i nedaleko ;od mora u blizini grada Raglana kada je osumnjičeni prilikom pokušaja krađe vozila ispalio više hitaca.

Žena je uspela da pobegne pre nego što je napadač ukrao i odvezao kombi. ;

Policija je pronašla vozilo i telo ubijenog turiste 75 kilometara dalje od mesta incidenta. ;

Istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nepoznati napadač ubio australijskog turistu na Novom Zelandu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019

Novozelandska policija traga za napadačem koji je rano jutros ubio jednog australijskog turistu na spavanju u severozapadnoj oblasti Vaikato...Policija je saopštila da je kombi dvoje turista bio parkiran pored puta i nedaleko od mora u blizini grada Raglana kada je osumnjičeni prilikom pokušaja krađe...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.