Ubistvo na Cetinju, uhapšen državljanin Nemačke

Izvor: B92, 15.Sep.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo na Cetinju, uhapšen državljanin Nemačke

Državljanin Nemačke V.M. uhapšen je na Cetinju zbog sumnje da je ubio K.M. (64), takođe državljanina Nemačke, saopštila je u nedelju uveče policija.

Kako prenosi RTCG, V.M. (67) je uhapšen odmah nakon počinjenog ubistva.

"Postupajući po prijavi gradjana policijski službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje su odmah izašli na lice mesta i brzom intervencijom sprečili osumnjičenog da napusti mesto izvršenja krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

V.M. se tereti za krivično delo teško ubistvo i on će biti priveden državnom tužocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo na Cetinju, uhapšen državljanin Nemačke

Izvor: RTS, 15.Sep.2019

. Državljanin Nemačke V.M. uhapšen je na Cetinju zbog sumnje da je ubio K.M.,takođe državljanina Nemačke, saopštila je policija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.