Ubistva u dečijem boravku

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistva u dečijem boravku

Tri odrasle osobe ubijene su u dnevnom boravku za decu u privatnoj kući u predgrađu Mineapolisa u SAD.

U predgrađu Mineapolisa u SAD, tri odrasle osobe su ubijene u dnevnom boravku za decu u kući, a obližnji koledž je zatvoren jer policija traga za napadačem koji je pobegao sa lica mesta biciklom.

Inspektor Tod Melburn rekao je da niko nije povređen, ali nije želeo da kaže da li je neko dete bilo prisutno tokom napada, ali je naveo da je ubica sa mesta zločina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobegao biciklom.

Jedan student koji živi u blizini dečijeg dnevnog boravka čuo je vriske, ali da nije obraćao pažnju, jer se deca često igraju u dvorištu ispred kuće.

Rođaci su identifikovali žrtve kao Deluiz Braun stara 59 godina i njene roditelje, a osumnjičeni je identifikovan kao crnac star oko 20 godina.

Deluiz je imala dozvolu da čuva do dvanaestoro dece u dnevnom boravku, a dozvola joj je važila do februara 2012. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.