Ubio ženu, pa skočio sa terase

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu, pa skočio sa terase

U beogradskom naselju Višnjički venac, Jadran S. (33) naneo je svojoj supruzi Katarini (33) smrtonosne povrede tupim predmetom po glavi, navodi RTS.

Katarina je izdahnula na licu mesta, potvrdila je za Internet portal RTS-a dr Nada Macura iz Hitne pomoći. Beogradski mediji nezvanično saznaju da je Jadran udario suprugu maljem po glavi.

Jadran je potom skočio sa terase i zadobio prelom karlice i kuka. Prevezen je u Urgentni centar i nalazi se na odeljenju reanimacije.

Par ima dve ćerke, od devet i sedam godina i, kako nezvanično saznaje RTS, u toku je bila brakorazvodna parnica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ubio ženu, pa skočio sa terase

Izvor: RTS, 30.Sep.2013, 16:36

Porodična tragedija u Višnjici. Muškarac je supruzi naneo smrtonosne povrede tupim predmetom, a potom skočio sa terase. Žena je izdahnula na licu mesta, a njen suprug je sa povredama karlice i kuka prebačen u Urgentni centar...U beogradskom naselju Višnjički venac, Jadran S. (33) naneo je svojoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.