Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio staricu, ranio njenu unuku, pa se zapalio

NIŠ - Starica čiji su inicijali D.M. /82/ ubijena je sinoć u selu Knežica kod Niša, a njena unuka M.M. /28/ ranjena je kada je na njih pucao G.I. /45/ pod još nerazjašnjenim okolnostima, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Djevojka je prebačena u Klinički centar, gdje se utvrđuje stepen povreda.

U policiji kažu da su pucnjavu prijavili građani sinoć u 21.50.

RTS je javio da je G.I. pucao iz lovačke puške, nakon čega je pobjegao.

Noćas >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je prijavljen i požar u montažnoj vikendici gdje je pronađeno ugljenisano tijelo, a pretpostavlja se da se ubica tu skrivao od policije.

Lokalni mediji javili su da je Nišlija Goran Ilić iz sela Knežica ubio svoju komšinicu Desanku Mišić, teško ranio njenu unuku Milicu Mišić /28/, a potom, najvjerovatnije, izvršio samoubistvo u brvnari.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.