Ubio sedmoro ljudi, pa skočio sa mosta: I dalje traje potraga

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 11:53

Ubio sedmoro ljudi, pa skočio sa mosta: I dalje traje potraga

Policija u kineskom gradu Vuhanu je saopštila da traga za muškarcem koji je ubio sedmoro ljudi, a zatim skočio sa mosta u tom gradu.

Osumnjičeni, po prezimenu Gao (39), ubio je petočlanu porodicu i još dvoje ljudi dok je bežao, saopštila je policija Vuhana, a prenosi agencija AP. Gao je u nedelju uveče posetio kuću čoveka koji se preziva Džang u selu blizu Vuhana, javili su lokalni mediji.

Džang je privremeno služio kao sekretar Komunističke partije u selu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a čovek koji ga je posetio je tvrdio da ima neke poslove koje sa njim treba da reši. Džang i njegova supruga pronađeni su mrtvi na mestu događaja, zajedno sa svojom snahom i dvoje unučadi. Jedno dete, koje je pronađeno na mestu napada, još uvek je disalo i poslato je u bolnicu, javili su lokalni mediji.

Muškarac je potom ubio prolaznika i vozača čiji je automobil ukrao da bi pobegao.

Osumnjičeni je bežao sve dok nije stigao do mosta preko reke Jangce, odakle je skočio u ponedeljak rano ujutro, saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTERA ZA UBICOM IZ VUHANA Ubio celu porodicu, dok je bežao još dvoje ljudi, pa SKOČIO S MOSTA (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 00:30

Policija u kineskom gradu Vuhanu je saopštila da traga za muškarcem koji je ubio sedam ljudi, a zatim skočio sa mosta u tom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.