Ubio se muškarac koji je usmrtio dve osobe u kafiću u Osijeku

Izvor: Prva.rs, 26.Jul.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se muškarac koji je usmrtio dve osobe u kafiću u Osijeku

Drama je okončana nakon pet sati, pošto su trojica specijalaca ušla u kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca, u kafić je ušlo još njih šest, posle čega se hitna pomoć približila izlazu.

Upadu je prethodio zvuk nalik na pucanj i specijalci su nakon ulaska u kafić pronašli mrtvo telo muškarca, a sve okolnosti još se utvrđuju, prenosi index.hr.

Osiječko-baranjska policijska uprava saopštila je da je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << do dvostrukog ubistva nešto posle 11 sati i u međuvremenu demantovala medijske navode da je napadač u kafiću držao taoce.

Prema izjavama nekih očevidaca, muškarac je prvo nenaoružan ušao u kafić, u kojem radi njegova supruga s kojom ima dvoje dece i navodno vodi brakorazvodnu parnicu, započevši da viče na nju.

U svađu supružnika se umešao i jedan od gostiju kafića, na šta je napadač otišao do svog automobila, uzevši iz njega automatsku pušku, naveli su hrvatski mediji.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.