Ubio-pacijenta-na-neuropsihijatriji-u-Sapcu

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio-pacijenta-na-neuropsihijatriji-u-Sapcu

- Mogu da potvrdim da su se dva pacijenta potukla na tom odeljenju i da je jedan od njih kasnije preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči - izjavio je zamenik Višeg javnog tužioca u Šapcu Milan Milutinović.

Šabačka policijska uprava saopštila je danas da je uz krivičnu prijavu sprovela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu J. Đ. (37) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Šapcu Milan Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << potvrdio je agenciji Beta da se na odeljenju neuropsihijatrije šabačke bolnice, desio incident sa smrtnim ishodom.

- Mogu da potvrdim da su se dva pacijenta potukla na tom odeljenju i da je jedan od njih kasnije preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči u kojoj nije korišćeno bilo kakvo oružje. Kasnija obdukcija je potvrdila da su povrede nanete u tuči bile uzrok smrti – rekao je Milutinović.

Incident se desio krajem prošle sedmice a u subotu je na predlog zamenika Višeg javnog tužioca u Šapcu, određen pritvor osumnjičenom J. Đ. (37) iz tog grada.

U šabačkoj bolnici su potvrdili agenciji Beta da se incident desio ali su naveli da detalje ne mogu dati jer su istražne radnje u toku.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.