Ubila se skočivši sa Filološkog

Izvor: B92, 12.Maj.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila se skočivši sa Filološkog

Beograd -- Devojka stara oko 25 godina izvršila je samoubistvo skokom kroz prozor u Ulici 1.300 kaplara u Beogradu, jutros oko 8 i 30 časova.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, telo devojke je pronađeno u Ulici 1.300 kaplara, koja se nalazi između zgrade Filološkog fakulteta i Kolarčeve zadužbine. U toku je uviđaj, identifikacija još nije izvršena, a motiv samoubistva nije poznat.

Iako nema zvanične potvrde, nezvanično se saznaje da je devojka skočila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa jednog od viših spratova fakulteta. U dekanatu kažu da ne znaju detalje incidenta i da čekaju saopštenje policije.

Agencija Beta prenosi da je jedan očevidac, radnik u skriptarnici fakulteta, ispričao da je devojka skočila u unutrašnje dvorište između stare i nove zgrade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.