Ubila majku sa dečkom, a sada snima TikTok odmah nakon izlaska iz zatvora Lepo je ponovo biti kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 16:59

Ubila majku sa dečkom, a sada snima TikTok odmah nakon izlaska iz zatvora "Lepo je ponovo biti kod kuće"

Nakon osam godina zatvora zbog ubistva majke, Džipsi Rouz Blenčard zahvalila se pratiocima u TikTok videu, izražavajući radost zbog slobode, dok je detalji zlostavljanja i teškog života postali središnja tema njene kontroverzne priče.

Džipsi Rouz Blenčard se zahvalila svim svojim pratiocima i ljudima koji je podržavaju u video poruci jer je "konačno slobodna".

Ova 32-godišnjakinja je puštena iz zatvora u četvrtak, 28. decembra 2023. nakon osam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvora zbog ubistva svoje majke Klodin "Di Di" Blenčard u kući u Misuriju, SAD, 2015. godine.

Njena majka je navodno medicinski zlostavljala svoju Džipsi tako što je izmišljala da je ona bolesna i 'držala je zatvorenom' ceo život.

Na suđenju se pokazalo da je Džipsi Rouz žrtva Minhauzenovog sindroma, zbog toga što je njena majka tvrdila da je Džipsi imala niz bolesti tokom svog života.

To su bile bolesti poput leukemije do mišićne distrofije i Džipsi Rouz je ceo život provela u kolicima iako je mogla da hoda.

Džipsi Rouz je takođe dobijala nepotrebne lekove i bila je primorana da koristi sondu za hranjenje.

Bolesna majka je čak lagala o godinama svoje ćerke, čak ni Džipsi nije znala koliko godina ima.

 U junu 2015. Džipsi je dostigla tačku pucanja i skovala je plan da ubije svoju majku zajedno sa svojim dečkom Nikolasom Godežonom, koji je izbo "Di Di" nožem u junu te godine.

Oboma su izrečene kazne 2016. godine.

Godežon će ostati u zatvoru doživotno bez uslovnog otpusta, a Džipsi je sada slobodna žena i podelila je video na internetu u kome se zahvaljuje ljudima na podršci od njenog puštanja na slobodu.

U klipu, koji je podeljen na nalogu "gipsiroseblanchard727", rekla je - Hej, svi, ovde Džipsi. Konačno sam slobodna. Samo želim da pošaljem kratak video da se zahvalim svima na ogromnoj podršci koju dobijam na društvenim mrežama. Svi su bili zaista, zaista ljubazni i zaista to cenim. Lepo je biti kod kuće. Vratila sam se kući u Luizijanu, uživam u prelepom danu. Uskoro će mi se dogoditi mnogo sjajnih stvari. Izlazi dokumentarna serija, Zatvorske ispovesti Džipsi Rouz. -

U komentarima, ljudi su je bodrili jer su bili zadovoljni što je "konačno slobodna".

Na snimku, koji je dobio više od 12 miliona lajkova i koji ima preko 72 miliona pregleda, jedan korisnik je rekao - Tako mi je drago što si konačno i zaista slobodna. Mislim da nisi zaslužila da budeš zatvorena posle svih tortura koje si preživela. -

Srbija Danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.