Ubila čoveka stisnuvši mu testise

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila čoveka stisnuvši mu testise

Svađa između jedne žene i nesretnog čoveka završila se tako što je žena čuvara stisnula za testise tako jako da je njegovo telo došlo u stanje šoka

Jedna Kineskinja završila je na sudu nakon što je ubila čoveka stisnuvši mu testise tako jako da je umro od šoka.

Žena je pošla u školu po sina kada se posvađala sa čuvarem jedne prodavnice nakon što je parkirala električni motor ispred njegovog objekta u kineskom gradu Haikou. Četrdesetdvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << muškarac izašao je iz radnje i rekao joj da tu ne može ostaviti motor, nakon čega je između njih dvoje nastala svađa.

"Borba" se završila tako što je žena čuvara stisnula za testise tako jako da je njegovo telo došlo u stanje šoka.

Prema jednom svedoku dok ga je držala za testise vikala je "Iscediću ih nasmrt, nećeš više imati decu!". Čovek je prebačen u bolnicu ali se ništa nije moglo uraditi za njegov spas.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.