Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeno osam osoba u Misisipiju, uhapšen osumnjičeni

BRUKHEJVEN - Vlasti američke savezne države Misisipi saopštile su danas da je uhapšen osumnjičeni nakon što je osam osoba ubijeno u oružanom incidentu, uključujući i zamjenika šefa policije.

Lokalni zvaničnik Voren Strejn rekao je da se pucnjava dogodila na tri odvojene lokacije u oblasti Linkoln.

Dvije kuće su u mjestu Brukhejven, a jedna u Bog Čitu. Oblast Linkoln udaljena je oko 109 kilometara od prijestonice DŽeksona.

Strejn je naglasio da optužbe još nisu iznijete protiv osumnjičenog, koji je uhapšen u Brukhejvenu te da je previše rano govoriti o motivu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Misisipi, ubio osam osoba posle svađe

Izvor: RTS, 28.Maj.2017

Porodična svađa je dovela do ubistva osam osoba, među kojima je i policajac, u američkoj državi Misisipi, javlja AP. . Policija je saopštila da je u subotu uveče osam osoba ubijeno u tri kuće u Brukhejvenu i 110 kilometara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.