Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeno najmanje 19 osoba

KVETA - Nepoznati napadači ubili su najmanje 19 putnika, koje su primorali da izađu iz autobusa nedaleko od grada Kvete na zapadu Pakistana, rekao je višerangirani zvaničnik iz pakistanske provincije Balučistan Sarfaraz Bugti.

Napad se desio u gradu Mastungu, udaljenom četrdesetak kilometara od Kvete.

"Naoružane osobe bile su obučene u uniforme bezbjednosnih snaga. Do sada je pronađeno 19 tijela", kazao je Bugti.

Bezbjednosni zvaničnici rekli su da je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 25 putnika odvedeno iz dva autobusa i da je pokrenuta potraga za njima.

U proteklih nekoliko decenija u Balučistanu se separatisti bore protiv vlasti i zahtijevaju da se okonča, kako navode, spoljna eksploatacija njihovih resursa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 19 žrtava u napadu na autobus u Pakistanu

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Nepoznati napadači ubili su najmanje 19 putnika, koje su primorali da izađu iz autobusa nedaleko od grada Kvete na zapadu Pakistana, rekao je višerangirani zvaničnik iz pakistanske provincije Balučistan Sarfaraz Bugti...Napad se desio u gradu Mastungu, udaljenom četrdesetak kilometara od Kvete..."Naoružane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.