Ubijeni austrijski građanin i Ramzan Kadirov? Nema logike

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 13:48

"Ubijeni austrijski građanin i Ramzan Kadirov? Nema logike"

Moskva -- "Nelogično je povezivati ubistvo čečenskog državljanina u Austriji s predsednikom ruske republike Čečenije Ramzanom Kadirovom", izjavio Dimitrioj Peskov.

Portparol Kremlja je dodao da sve to nema veze sa zdravom logikom.

"Ubijeni austrijski građanin i Ramzan Kadirov? Ako je kritikovao Kadirova i ako je čečenski državljanin, onda to mora biti Kadirov. Slažete se da to nije logično", rekao je Peskov, komentarišući medijske spekulacije koje povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistvo blogera koji je ranije kritikovao Kadirova, preneo je Tass..

Kremlj je saznao za incident iz medija dodao je Peskov.

Ranije, izvori u austrijskoj policiji su kazali TAS S-u da je 43-godišnji tražilac azila, ruski državljanin, ubijen u Gerasdorfu, u Austriji.

Osumnjičeni, 47-godišnji ruski državljanin, uhapšen je zbog incidenta, a u nedelju je uhapšen još jedan muškarac zbog sumnji za umešanost u incident.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.