Ubijen radnik pekare

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen radnik pekare

Muškarac S. B. (40) pronađen je u utorak ujutru mrtav u pekari "Čarobnjak" na Voždovcu u Beogradu. Kada je policija stigla u pekaru oko 5:00 ujutru ustanovljeno je da je mrtav i da ima dve prostrelne rane u predelu grudi i glave.   Pretpostavlja se da je reč o radniku pekare. Stanovnici okolnih zgrada kažu da nisu čuli pucnjeve.   Uviđaj je u toku, a u rasvetljavanju ovog ubistva mogle bi da pomognu kamere koje su se nalazile u objektu.     

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ubijen radnik u pekari u Beogradu

Izvor: Prva.rs, 22.Jul.2014

Pretpostavlja se da je reč o radniku pekare, a u predelu grudi su bile vidljive dve prostrelne rane, a jedna od njih je bila i u predelu glave. Stanovnici okolnih zgrada kažu da nisu čuli pucnje...Telo je pronađeno jutros nešto posle pet sati. Policija je na terenu, uviđaj je u toku, a u rasvetljavanju...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.