Ubijen policajac prilikom intervencije, ubijen i napadač

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen policajac prilikom intervencije, ubijen i napadač

Policajac Srđan Petrović (1975) ubijen je prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policajac je ubijen noćas kada je D. Ž. (69) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana.

Policajac je zadobio teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici.

Posle angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.

Policijskoj upravi u Požarevcu je kasno sinoć od strane zeta koji se prethodno posvađao sa tastom D.Ž, prijavljeno da D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, posle čega je na lice mesta upućena patrola policije, navedeno je u saopštenju.

U jednom trenutku, kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.