Ubijen navijač tokom utakmice

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 13:11

Ubijen navijač tokom utakmice

Posle velikog nereda u Sao Paolu tokom vremena odigravanja utakmice između Čelsija i Palmeirasa, nastradao je jedan navijač brazilskog kluba .

Reč je o zatvorskom čuvaru izvan dužnosti koji je upucan izvan Palmeirasovog stadiona, gde je na hiljade ljudi pratilo meč na velikom ekranu.

Prema nezvaničnim informacijama, svemu je prethodila tuča nakon koje je došlo do pucnjave. Interventna policija je upotrebila suzavac i gumene metke kako bi rasterala gomilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sve je ispratila velika konfuzija među prisutnima, kojima nije bilo isprva jasno šta se tačno dešava. Upucani muškarac je isprva bio prevezen u lokalnu bolnicu, ali je potom preminuo. Još jedan navijač je povređen i ima slomljenu nogu nakon haosa.

Jedna osoba je uhapšena, a policija je nakon toga nastavila da patrolira navedenim područjem u potrazi za ostalim osumnjičenim licima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.