Ubijen muškarac u beogradskom naselju Karaburma

Izvor: Beta, 28.Maj.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u beogradskom naselju Karaburma

Jedan muškarac ubijen je večeras iz vatrenog orzužja u beogradskom naselju Karaburma.Agenciji Beta je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije rečeno da su dve neidentifikovane osobe iz vatrenog oružja ispalile više metaka na muškarca koji je podlegao povredama.Ubistvo se dogodila oko 20.10 sati.Mediji prenose da se ubistvo dogodilo ispred auto-perionice u Višnjičkoj ulici i da su napadači pobegli motociklom ka Pančevačkom mostu, te je policija pokrenula opsežnu akciju širom Beograda.Objavljeno je da je ubijen vlasnik auto-perionice D.M. (43), a deo medija tvrdi da je on imao kriminalni dosije i da je ubistvo "kriminalni obračun".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ubijen muškarac u beogradskom naselju Karburma

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2018

Jedan muškarac ubijen je večeras iz vatrenog orzužja u beogradskom naselju Karaburma...Agenciji Beta je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije ;rečeno da su dve neidentifikovane osobe iz vatrenog oružja ispalile više metaka na muškarca koji je podlegao povredama...Ubistvo se dogodila oko 20.10...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.