Ubici Noe M. određen pritvor: Branio se ćutanjem

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 14:06

Ubici Noe M. određen pritvor: Branio se ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Ognjen D. (38) osumnjičeni za teško ubistvo Noe M. (18).

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenog N. M.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije, noža.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.