Ubice su znale SVAKI NJEGOV KORAK: Isplivali ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA člana ekipe Luke Bojovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ubice su znale SVAKI NJEGOV KORAK": Isplivali ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA člana ekipe Luke Bojovića

Izrešetan u sačekuši

Baranin Vaso Delibašić, koji je u četvrtak izrešetan u sačekuši u Makedonskom, naselju u Baru, ubijen je sa pet metaka u glavu i grudi, utvrdila je obdukcija. Napadači su posle zločina zapalili audi u kojem su pronađena dva pištolja iz kojih je likvidiran Delibašić, piše Republika.

Pročitajte i:

Kako prenose crnogorski mediji, policija traga za izvršiocima, a motiv brutalnog ubistva zasad nije utvrđen. Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da su napadači duže vreme pratili Delibašića pre nego što su mu napravili sačekušu.

- Ubice su znale svaki njegov korak, pa su mu presrele put dok se vozio motorom i izrešetale ga naočigled brojnih prolaznika, među kojima su bila i deca. Napadači su najverovatnije imali saučesnike, koji su ih sačekali u drugom automobilu - navode mediji.

Vaso Delibašić podlegao je povredama u bolnici. On se više puta našao na meti policijskih provera, a navodno je dovođen u vezu i sa kriminalnom grupom Alana Kožara, koji je blisko sarađivao sa "škaljarskim klanom", jednom od najjačih crnogorskih bandi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.