Ubica uhapšen na krovu Studentskog doma na Karaburmi

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica uhapšen na krovu Studentskog doma na Karaburmi

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je juče u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), je uhapšen jutors u šest sati, saznaje "Blic". Alekdandar Šundić (23) osumnjičen za ubistvo Stele Gundelj (25)

Šundić je, posle zločina pobegao u studentski dom, u kome je ranije stanova, i u kome ima nekoliko prijatelja.

- Policija je Šundića tražila na nekoliko adresa, između ostalin i na Karaburmi, upravo zbog mogućnosti da se sakrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod nekog prijatelja. U jednom momentu, on je primećen, krenula je potera za njim, i on se, u pokušaju da pobegne, popeo na krov zgrade - kaže za "Blic" izvor iz policije.

On navodi i da je osumnjičeni, nakon što su se na krov popeli i policajci, pretio da će se ubiti.

- Najpre je zapretio da će skočiti, ukoliko mu se policajci približe - kaže naš izvor.

Policija je, međutim uspela da smiri vidno rastrojenog ubicu.

Šundić je potom priznao da je ubio devojku, da je bio zaljubljen u nju, ali da je sumnjao da ga vara, zbog čega je bio ljubomoran.

Policajci su uspeli da Šundiću, na krovu studentskog doma stave lisice na ruke, nakon čega je sproveden u zgradu beogradske policije.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

I dalje se veruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubistvo, što su juče za "Blic" potvrdile i Steline drugarice.

A u kakvom se on raspoloženju u poslednje vreme nalazio može da posvedoči jedan od njegovih poslednjih statusa na "Fejsbuku". Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kojem peva "Bacila je sve niz rijeku".

Poslednji post koji je ostavio na "Fejsbuku"

Uz video, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pesme:

"Nek čuje bol u pesmi koju pevam njoj njoj, samo njoj...Zauvek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila", stoji na njegovom profilu. Posle ovog posta, šundić nije više pisao na "Fejsbuku".

Stelino telo policija je pronašla juče ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubistvo jer je nesrećna devojka imala hematome na vratu.

Ubijena Stela

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Šundić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao:

"Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć.

Povezane vesti: Otkrivamo: Ovo je mladić koji je jutros zadavio devojku i pobegao

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić koji je udavio devojku uhapšen na krovu Studentskog doma na Karaburmi

Izvor: Blic, 14.Feb.2013

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je juče u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), uhapšen je jutros u šest sati, saznaje "Blic". Šundić je, posle zločina pobegao u studentski dom, gde je ranije stanovao, i u kome ima nekoliko prijatelja...- Policija je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.