Ubica na dan zločina poslao SMS porodici; Majka: Odmah sam znala da nešto nije u redu

Izvor: Blic, 15.Feb.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica na dan zločina poslao SMS porodici; Majka: Odmah sam znala da nešto nije u redu

Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, poslao je na dan ubistva, oko 6.20 ujutru majci Svetlani i bratu Nemanji SMS poruke.

Telo zadavljene Stele Gundelj pronađeno je u stanu koji je iznajmljivala u Ulici Radovana Simića Cige 46 u sredu oko 10.20 sati. Aleksandar Šundić, koji je osumnjičen da je izvršio ubistvo, pozvao je prijatelja telefonom rekavši mu da misli da je ubio Stelu i pobegao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uhapšen je dan kasnije na krovu studentskog doma Karaburma.

Na dan zločina, Šundić je majci Svetlani poslao poruku "Majko, volim te", a starijem bratu Nemanji "Brate moj, volim te najviše na svetu".

- Uplašila sam se. To nikada nije uradio, posumnjala sam da nešto nije u redu. Odmah sam ga pozvala. Javio se. Pitala sam ga da li je dobro. Trebalo je da ide na neki ispit. Brzo je prekinuo vezu. Posle toga ga više nisam čula. Oko podneva su nam javili za zločin - priča majka osumnjičenog.

U porodičnom domu Šundića u selu Krčevac kraj Topole, brat Nemanja sedi kraj majke svetlane koja neprestano plače.

- Aleksandar je upoznao Stelu u junu 2012. On je bio u čitaonici studentskog doma na Karaburmi, a ona mu je prišla. Odmah je došao do mene, ispričao mi da je upoznao predivnu devojku i da se zaljubio - priča Nemanja.

Nemanja Šundić kaže da su se Aleksandar i Stela često svađali.

- Brat je u poslednje vreme mislio da ga vara. Potpuno se promenio, ali nije smeo da joj uzme život - kaže kroz suze Nemanja.

Brat osumnjičenog navodi da su svi znali koliko su se Aleksandar i Stela voleli i da su bili nerazdvojni.

Povezane vesti: Mladić koji je zadavio devojku pretio da će skočiti sa krova studentskog doma Otkrivamo: Ovo je mladić koji je jutros zadavio devojku i pobegao Orehovica: Ubio brata sekirom Na granici Hrvatske i Crne Gore zaplenjen 21 kilogram hašiša Pensilvanija: Ubio ženu, njenog ljubavnika i njegovu majku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica skočio sa zgrade suda!

Izvor: Blic, 15.Feb.2013

Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa zgrade suda...Uspeo je da se otme čuvarima i baci sa drugog sprata gde se nalazila sudnica...Povezane vesti: Mladić koji je zadavio devojku pretio da će skočiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.