Ubica manekenke prebačen u specijalnu bolnicu

Izvor: Blic, 17.Nov.2012, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica manekenke prebačen u specijalnu bolnicu

Darijan Musić (25), monstruozni ubica novosadske manekenke Vladislave Červenko (25), samo nekoliko sati nakon saslušanja na kojem se branio ćutanjem prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd zbog teškog akutnog psihičkog stanja, kako je zaključio istražni sudija Miroslav Alimpić.

Musićev advokat Vladimir Đuričić kaže da se Darijan otkako je priveden, oseća izuzetno loše.

- On nije psihički bio u stanju da iznese odbranu, a samo nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po izlasku iz sudnice to se i potvrdilo, kada mu je pozlilo i prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd - kaže Đuričić i dodaje da je premeštanje dozvolio i sudija Alimpić.

Policajac dežura u ćeliji da se kukavica ne bi ubila Porodica i prijatelji se oprostili od manekenke, na sahrani bila i majka ubice Tukao je sedam godina, a ona je ostala s njim. Zašto?

Musić je godinama dijabetičar i prima insulinsku terapiju, pa mu je majka odnela lekove u Okružni zatvor na Klisu, u kom je Darijanu pozlilo.

- Koliko znam, njegovo trenutno stanje nema veze sa njegovom bolešću - objašnjava Đuričić.

Majka Borka Musić do daljeg neće moći da daje izjave jer je pozvana za svedoka. Ona je dodala i kako nema reči kojima bi opisala svoje očajanje i tugu što Vladislave više nema, što je njen sin ubio devojku, uništio sebe, svoju majku, njenu familiju.

- Dozvoljeno mi je da odnesem sinu lekove jer je dijabetičar. Na dan zločina Darijan je bio kod mene da traži novac kako bi sa Vladislavom negde otputovao. Imala sam samo 1.000 dinara i toliko sam mu i dala - rekla je Darijanova majka.

Povezane vesti: Policajac dežura u ćeliji da se kukavica ne bi ubila Porodica Červenko: Ne znači nam ništa što je ubica uhapšen Porodica i prijatelji se oprostili od manekenke, na sahrani bila i majka ubice Ubica godinama brutalno tukao manekenku, vozio je u gepeku kroz grad Policija traga za ubicom manekenke, on se čudovišno oglasio na Fejsbuku: "Nisam hteo, jbg"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubica manekenke u zatvorskoj bolnici

Izvor: Press, 17.Nov.2012

Darijan Musić (25) iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo manekenke Vladislave Červenko (25), nakon što je od istražnog sudije vraćen u zatvor u naselju Klisa, zbog lošeg psihičkog stanja prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu...Musić je nakon povratka u pritvorsku jedinicu novosadskog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.