Ubica iz Mladenovca ostaje iza rešetaka

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 17:23

Ubica iz Mladenovca ostaje iza rešetaka

U smederevskom tužilaštvu završeno je saslušanje Uroša Blažića, osumnjičenog da je usmrtio osmoro i ranio 14 mladih iz sela u okolini Mladenovca i Smedereva.

Kako prenose mediji, njemu je određen pritivor do 30 dana.

"Priznao je da je izvršio masakr navodeći da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca pucao na više lica koja su se nalazila u grupi, a koja nije poznavao, da bi zaplašio stanovništvo navedenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naseljenih mesta", prenosi "Blic".

Blažiću se stavlja na teret da je da je 4. maja tokom noći ubio osam osoba, a pokušao da ubije još 12 osoba.

"Prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije, dok je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre ukrao tuđi automobil, a potom u blizini naplatne rampe "Mali Požarevac" pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je bila u drugom stanju, te naterao taksistu da ga odveze u Kragujevac gde je Blažić u toku jutra i pronađen u kući njegovog ujaka", kaže izvor upoznat sa istragom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.